fbpx

Over Nadine

In 2016 heb ik mijn eerste onderneming NK producties opgericht: marketing en productie in de culturele sector. Vier jaar en een hoop mooie opdrachten en ervaringen rijker heb ik een tweede onderneming opgericht: NKonnect, met als doel de juiste mensen, middelen en kanalen met elkaar te verbinden op het gebied van social media, ook buiten de culturele sector.

Wie ben ik? 

Mijn naam is Nadine Kokkelkoren, een enthousiaste en ambitieuze dame vol innovatieve ideeën. Al van kleins af aan was ik zeer leergierig, wilde ik de wereld verkennen en zat ik nooit stil. Ik wilde veranderingen teweegbrengen en was op zoek naar activiteiten om mijn creatieve ei in kwijt te kunnen.

De weg naar het ondernemerschap

Na het behalen van mijn VWO-diploma, koos ik voor de opleiding Kunst & Economie aan de HKU. De opgedane ervaringen tijdens mijn studie, hebben ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan verdiepen in de wereld van de kunsten. Ik kwam in aanraking met het werk ‘behind-the-scenes’ en beleefde veel plezier aan het zijn van de vliegende keep, het organisatorische aspect en het helpen van anderen, zodat zij hun eigen werk vol overtuiging en zonder zorgen konden volbrengen.

Ik besloot na mijn afstuderen voor 32 uur per week in loondienst te gaan en een klein beetje te ondernemen. In die tijd ben ik flink gegroeid en heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan. Ik merkte dan ook al snel dat het ondernemerschap mij zo goed beviel, dat ik daar meer van wenste. Eind 2018 sprong ik in het diepe en besloot ik mijn vaste baan op te zeggen om fulltime te ondernemen.

En daar geniet ik nu nog dagelijks van!

Nog meer over mij 

In mijn vrije tijd ga ik graag kickboksen, lees ik regelmatig een boek, luister ik naar podcasts over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen en ga ik graag naar theater. Ik ben gek op DIY projects en houd me in de weekenden dan ook veel bezig met van alles in en rondom huis.

Familie en liefde staan bij mij hoog in het vaandel, waardoor ik met mijn vriend vaak een bezoekje breng aan familieleden, knuffel met de nichtjes en neefjes, pannenkoeken eet met oma of speciaalbiertjes drink met mijn broers.

Lijkt het je leuk om kennis te maken?

Wil je meer van mij weten, word je graag aangestoken door mijn enthousiasme of lijkt het je leuk om samen te werken? Laat dan vooral een berichtje achter in het contactformulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!