fbpx

Over NKonnect

In 2016 heb ik, Nadine Kokkelkoren, mijn eerste onderneming NK producties opgericht: marketing en productie in de culturele sector. Vier jaar en een hoop mooie opdrachten en ervaringen rijker heb ik een tweede onderneming opgericht: NKonnect, met als doel de juiste mensen, middelen en kanalen met elkaar te verbinden op het gebied van social media, ook buiten de culturele sector.

Wie ben ik? 

Mijn naam is Nadine Kokkelkoren, een enthousiaste en ambitieuze dame vol innovatieve ideeën. Al van kleins af aan was ik zeer leergierig, wilde ik de wereld verkennen en zat ik nooit stil. Ik wilde veranderingen teweegbrengen en was op zoek naar activiteiten om mijn creatieve ei in kwijt te kunnen.

Het ontstaan van NKonnect

Tijdens mijn reis als ondernemer, kwam ik in aanraking met diverse andere ondernemers. Het viel mij op dat veel van hen moeite hadden met het beheren van hun eigen social media kanalen. ‘Ik weet dat ik er iets mee moet doen, maar hoe en wat?!, geen idee!’. En zo ontstond NKonnect. Een organisatie die (middelkleine) ondernemers helpt bij het beheren (of volledig uitvoeren) van hun social media.

Lijkt het je leuk om kennis te maken?

Wil je meer weten of lijkt het je leuk om samen te werken? Laat dan vooral een berichtje achter in het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.