fbpx

NK producties

Voor de organisatie en uitvoer van jouw event, van productie tot promotie

Als regelneef in hart en nieren, neem ik graag de organisatie uit handen om anderen de zorgen weg te nemen en de betreffende activiteit (b.v. theaterproducties en festivals) zo goed mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast zorg ik er met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing voor dat de betreffende activiteit via de juiste kanalen bij de best passende doelgroep terecht komt.

Freelance producent in de vrijetijdsbranche

Met een achtergrond op het gebied van theater en dans besefte ik dat een rol achter de schermen beter bij mij past dan op een rol op het podium. Graag help ik jou daarom bij de organisatie van datgene waar jij op vastloopt of geen tijd voor hebt. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van lokale (publieks)evenementen, theaterproducties tot familie- en kinderfeesten. Ik neem je die zorg uit handen, zodat jij kunt blijven werken aan datgene wat jou drijft en waar jouw specialisatie ligt.

Door het verbinden van de juiste facetten, zorgen we er samen voor theater en amusement voor alle betrokken partijen mooier te maken.

Diensten

  • Event organisatie (Productieleiding)
  • Tourmanagement
  • (Online) marketing
  • Theaterprogrammering

Voor mijn eerdere opdrachten, verwijs ik je graag door naar mijn portfolio. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op via 06-33726214 / info@nkproducties.nl.