fbpx

Go-Kids

Go-Kids is hét platform voor kindvriendelijke activiteiten. De uitjes, agenda, tips, nieuwsbrief en adresjes worden op regionaal niveau bijgehouden. Daardoor is de inhoud heel gericht op en specifiek voor ouders en grootouders van kinderen in de regio. Voor ondernemers streven wij ernaar persoonlijke samenwerkingsverbanden aan te gaan om het platform zo goed mogelijk te benutten en de doelgroep het best te kunnen bedienen.

4 jaar Go-Kids Amsterdam

In 2017 hebben Anneke Ranzato, onze toenmalige derde compagnon en ik besloten om de landelijke franchiseformule van Go-Kids ook in Amsterdam op te zetten en zo was Go-Kids Amsterdam geboren. Inmiddels zijn Anneke en ik nog met zijn tweetjes actief als regiomanagers en behoort sinds 2019 ook Go-Kids ’t Gooi tot ons werkgebied.

Jouw kinderactiviteiten promoten?

Ben jij ondernemer in Amsterdam of ’t Gooi en organiseer je leuke activiteiten, kinderfeestjes en meer voor kinderen in de regio? Dan kunnen wij je helpen met het bereiken van meer gezinnen via onze online marketing. Neem je contact met me op? En kijk natuurlijk vooral eens op onze websites: Amsterdam en ’t Gooi.