NKonnect

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het woord verbinding terug blijft komen in de werkzaamheden die ik verricht en centraal staat voor wie ik ben en wat ik doe. Daarom heb ik besloten deze activiteiten te verzamelen onder mijn nieuwe, tweede onderneming: NKonnect.

Zo ben ik sinds 2017 regiomanager van Go-Kids Amsterdam en sinds 2019 ook van Go-Kids ’t Gooi. Bij Go-Kids brengen we kinderactiviteiten in de regio onder de aandacht bij (groot)ouders met kinderen tot 12 jaar.

Daarnaast ben ik sinds 2020 actief als countrymanager bij Mommytalks NL, waarbij we review video’s produceren voor en door moeders die kunnen helpen bij een aankoopbeslissing.

En last but not least: sinds 2020 heb ik besloten mijn opgedane kennis en ervaring op het gebied van social media om te zetten naar een workshopprogramma voor ondernemers die het gevoel hebben ‘meer te moeten doen met social media’: Start met Social Media en ondernemers te begeleiden bij hun social media.


Social media uitbesteden?

Je herkent het vast wel. Al die leuke plannen en ideeën om nieuwe producten en activiteiten onder de aandacht te brengen bij jouw publiek, maar te weinig tijd om dit – naast het reguliere werk – ten uitvoer te brengen! Wil je hier structureel verandering in aanbrengen? En je social media strategie goed op paper zetten, ongeacht of het voor een tijdelijke campagne of de doorlopende branding van je bedrijf is?

Ik neem je die zorg uit handen!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel (06-33726214) of mail (nadine@nadinekokkelkoren.nl) voor een kennismaking.