fbpx
Geen categorie

Sta jij graag in de spotlight?

𝐈𝐤 𝐬𝐭𝐚 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐭𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭📸

Vroeger deed ik mee aan diverse dans- en musicalverenigingen en vond ik het heerlijk om jaarlijks in de theaters te mogen shinen en letterlijk in de spotlight te staan. Jaren later heb ik de wereld achter de schermen ontdekt en ik zal je eerlijk zeggen dat ik daar eigenlijk toch beter op mijn plek ben dan op het podium.

Jezelf als persoon én ondernemer laten zien op social media

Toen ik aan dit social media account begon, dacht ik ook dat ik het prima zou zijn om mezelf niet (al te veel) in beeld te brengen. Toch bleek het in de praktijk toch wel prettig om mezelf wél wat vaker te laten zien. Je wilt tenslotte weten wie de persoon achter het bedrijf is en of je jezelf als volgers enigszins kunt identificeren met degene die je volgt.

Toch?

Gelukkig was daar Joanna Vunderink Photography die vorige zomer hele mooie foto’s heeft gemaakt die ik nu nog steeds regelmatig inzet om ‘mezelf te laten zien’ en vind ik het belangrijk om binnenkort nieuwe foto’s te laten maken.

Maar waarom deel ik dit?

Ik deel dit, omdat ik denk dat er nog veel meer mensen zijn zoals ik. Je hoeft niet per se in de spotlight te staan, maar wilt wel graag meer van jouw bedrijf en dus eigenlijk ook jezelf laten zien. En ja, als social media marketeer raad ik je dit laatste dus ook zeker aan!

Denk na over hoe jijzelf wilt profileren op social media

Daarom is mijn tip aan jou om zéker eens na te denken over hoe je jezelf neer zou kunnen en willen zetten, wat je wél wilt delen met je volgers en daar dan ook gewoon een fotoshoot voor in te boeken, zodat je zeker weet dat je prachtige foto’s hebt waar je trots op bent en die je ook graag wilt delen!

Overigens geldt dit niet alleen voor foto’s van jou zelf, maar zeker ook van je bedrijf. Laat zien wat je doet en hoe je het doet.

En, sta jij graag in de spotlight?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.