fbpx
Ondernemerschap

Een ondernemer met vakantie

Heerlijk, vakantie! Niet alleen kan ik ontzettend genieten van een vakantie, omdat ik een reisje kan maken, allerlei leuke dingen kan doen, vrienden en familie kan bezoeken en het huis recht kan trekken, ik vind het ook fantastisch omdat ik er altijd een hoop nieuwe inspiratie en energie van krijg. Eerlijk is eerlijk, vandaag is mijn eerste vakantiedag en jawel, ik zit een blog te schrijven… Gewoon omdat het kan én vooral omdat ik het leuk vind!

Terugblikken op het afgelopen half jaar

Ook is de vakantie voor mij altijd een mooi moment voor een korte terugblik. Het is tenslotte een heel bijzonder (half) jaar geweest! Graag neem ik jullie mee in een aantal van de activiteiten die ik in het afgelopen jaar (ondanks en misschien ook wel juist door COVID 19) heb ondernomen.

Keuzes maken…

Zo ben ik begonnen als Marketeer bij Theater WEI, heb ik (vnl digitaal) het coachingsprogramma ZAAI Amstelveen gevolgd (en daarbij een heleboel keuzes gemaakt!), ben ik begonnen als Countrymanager bij Mommytalks NL, een aantal boeken gelezen over ondernemerschap, veel getraind en gewandeld met mijn puppy, mijn huis onder handen genomen (tja die eerste periode COVID19 heeft echt wel wat veroorzaakt) en heb ik onlangs mijn website in een nieuw jasje gestoken. Zoals gezegd een zeer enerverend, maar tegelijkertijd ontzettend waardevol half jaar!

Joanna Vunderink Photography

Positieve, frisse en nieuwe energie

Met dat in mijn achterhoofd kriebelt het om mijn kennis en ervaringen op papier te zetten en wie weet, misschien werkt mijn enthousiasme aanstekelijk en hebben jullie er ook nog wat aan! Daarom heb ik onder andere besloten Nadine’s Nieuwtjes te gaan versturen. Zodra ik zin en tijd heb, ga ik aan de slag met het schrijven van artikelen om deze eens in de zoveel tijd verzameld te versturen. Dus als het je leuk lijkt om te weten waar ik zoal mee bezig ben en welke ervaringen ik op doe, stuur me dan vooral even een berichtje.

Enne… als je een leuke vakantietip voor me hebt, hoor ik het graag!

Liefs,

Nadine
info@nkproducties.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.